PERUTTU: Affektikahvila – Miltä tiede tuntuu?

Fyysinen tapahtuma
20.1.2022
20.00 - 22.00
Tieteiden talon väistötila
Runeberginkatu 14-16

HUOM! Kahvila järjestetään 2. kerroksen aulatilassa

Tule affektikahvilaan keskustelemaan tutkijoiden kanssa tutkimustiedon merkityksistä! Tieteen rahoitukseen liittyvät kysymykset ovat viime kuukausina herättäneet runsaasti yhteiskunnallista keskustelua. Erityisesti humanististen ja yhteiskuntatieteellisten alojen arvoa on sekä kyseenalaistettu että puolustettu aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Kutsumme kaikki tieteestä ja sen arvosta kiinnostuneet keskustelemaan siitä, mitä tiede merkitsee juuri sinulle: mikä siitä tekee tärkeää, mikä siinä ihmetyttää ja miten se on koskettanut sinun elämääsi.

Pienryhmissä kahvitellen toivomme kuulevamme näkökulmia tieteen herättämistä tunteista ja tuntemuksista. Aiheeseen johdattelee tutkijoidemme Twitter-keskusteluperformanssi. Kahvilamme tarjoaa kahvit ja teet, mukaan tarvitset vain omat kokemuksesi ja näkemyksesi! Toivomme, että voit varata kahvilaan tullessasi sen kaksi tuntia kestävän ajan.

Järjestäjä: Korkeakoulututkimuksen seura, Suomen kansatieteilijöiden yhdistys Ethnos, Suomen tieteen- ja teknologiantutkimuksen seura ja Akateemisten affektien etnografia -tutkimushanke